Привіт Святий Миколай, мене звати Настя, мені 10 років, я і моя сім'я вимушені були виїхати з рідного міста Селидово Донецької області, наразі перебуваємо в Дніпропетровській області місто Павлоград, я навчаюся в 3 класі. Нажаль, із за своєї хвороби я не зможу написати тобі листа, в мене діагноз ДЦП. Але не зважаючи на це, я дуже весела і добра дівчинка.

В цьому році, я хочу тебе попросити про подарунок сюрприз. За який я буду дуже тобі вдячна. Я навчаюсь добре, до мене приходять вчителя додому і ми займаємося разом. Для навчання мені не вистачає планшета, але це тільки мрія. А ще я дуже хочу щоб скоріше закінчилася війна, бо із-за неї, я зовсім мало відвідую реабілітації для таких дітей як я.

Нажаль нам прийшлося покинути свою рідну домівку і виїхати в інше місто в іншу область. А ще в нашій сім'ї приходиться дуже економити на продуктах харчування, щоб оплачувати арендовану квартиру і сплачувати комунальні послуги. В моїй сім'ї працює лише тато, моя мама доглядає мене.  Я дуже мрію про планшет, на якому я зможу навчатися і розвиватися, А ще в мене є мрія про велику м'яку іграшку.