Оріхів зруйнований, тож родина Тетяни тепер орендує квартиру у Запоріжжі. Але собаку господарі квартири пустити відмовились

Я з дитиною і чоловіком жила у місті Оріхів.

Вранці 24 лютого мені зателефонувала мама і сказала, щоб я прокидалась і збирала речі, - почалась війна. Я працювала у школі, і ми того дня перейшли на дистанційне навчання. Ми з чоловіком поїхали знімати гроші, але банкомати вже були порожні.

Дорогою люди їхали в автомобілях з розбитим склом - це був жах. Ми чули, що бомблять усю Україну і сподівались, що наше місто це не зачепить. Але зараз Оріхів розбитий вщент, нам немає куди повертатись.

Дуже шкода і дуже боляче, але відтоді як ми виїхали у кінці березня, я туди більше не їздила - мені не дозволяє чоловік. Чоловік їздить туди по роботі.

Ми переїхали у Запоріжжя. Влаштувались. Але не змогли забрати з собою собаку – це наш біль. На жаль, на квартиру з тваринами відмовляються брати. Ми втратили житло, нормальне життя. Ходили по гуманітарну допомогу - можна сказати, просили їжу. Це дуже принизливо і боляче.

Життя змінилось. Я працюю дистанційно, дитина наша пішла у перший клас дистанційно. Ми записали хлопчика на карате, щоб він мав хоч якусь змогу спілкуватись з дітьми. Важко, але ми тримаємось - іншого варіанту немає.