Привіт св. Миколай! Мене звати Андрій, мені вже майже 5 років! Я народився у місті Маріуполь, але через війну довелось покинути свій дім. Зараз ми з мамою живемо у Кропивницькому. Тут дуже класно, є парк з атракціонами, там навіть білки гуляють, є каток у місті. Але немає моря як в моєму улюбленому місті. Це місто теж гарне, але все одно не таке як наш Маріуполь. Я дуже сумую за своїм домом, садочком, друзями. В цьому місті в мене вже з'явилось трошки друзів.

В мене дуже гарна мама, яка завжди мене підтримає та вірить в мене. Навіть коли в мене щось не виходить, вона допомагає мені і ми вже разом все робимо. Мені не вистачає мого дома та моїх іграшок. Вдома в мене було багато машинок та треків Hot Weels, конструктор магнітний та лего.

Я вірю у дива і знаю, що цього року, навіть не дивлячись те, що війна, ти св. Миколай обов'язково завітаєш до всіх діток! Я дуже мрію повернутись додому! Вдячний мамі за її любов та нашим захисникам за наш спокій та мир за вікном. Чекаю, коли вони звільнять наше місто та я повернусь додому, а ще нарешті побачу своїх бабусю та дідуся, дуже сумую за ними.