Історії, які ви нам довірили

меню
{( row.text )}
{( row.tag )}
header-logo

Історії, які ви нам довірили

До всіх історій
Анжеліка

«Були такі страшні вибухи, що ми плакали разом з дітьми»

переглядів: 512

До війни все було нормально, але з її початком моє життя перекинулося, стало дуже важко. Зараз у мене троє дітей, роботи немає.

Ми усвідомили приблизно через півроку після початку, що почалося найстрашніше. Ховалися і в підвалі, і їхали з селища до бабусі, натерпілися всього.

У нашому житті з'явилися обмеження, ми не можемо нікуди поїхати. В Оленівці і Донецьку у нас проживають родичі, бачитися з ними немає можливості.

Тижнів по два не було води, водопровід перебивали. Для дітей питну воду купували в магазині. Під час обстрілів постраждало наше житло, були вибиті вікна, осколками пошкоджено дах. Ця війна всім завдала дуже багато збитку.

Були такі страшні вибухи, що ми плакали разом з дітьми

Коли почалися страшні вибухи, у мене спочатку були істерики. Разом з дітьми ми плакали ночами. Хлопчик через це почав сильно заїкатися, почалися проблеми. На нервовому грунті я перейшла на пігулки. Зараз все трішечки нормалізувалося.

За ці роки багато всього сталося. Одного разу ми вийшли на вулицю, і стали стріляти «Гради», все було у вогні, почалися сильні вибухи. Ми дуже злякалися і сховалися. Таких страшних і пам'ятних моментів було багато.

Мрію, щоб був мир на землі, всі були здорові, щоб все було добре.

При цитуванні історії посилання на першоджерело - Музей "Голоси Мирних" Фонду Ріната Ахметова - є обов‘язковим у вигляді:

Музей "Голоси Мирних" Фонду Ріната Ахметова https://civilvoicesmuseum.org/

Rinat Akhmetov Foundation Civilian Voices Museum
Новотроїцьке 2014 Текст Історії мирних жінки діти переїзд зруйновано або пошкоджено житло психологічні травми обстріли безпека та життєзабезпечення вода здоров'я житло діти
Допоможіть нам. Поділіться цією історією
img
Долучайтеся до проєкту
Кожна історія має значення. Поділіться своєю
Розповісти історію
До всіх історій