Тіло 54-річного Костянтина Чегринця знайшли біля під'їзду його будинку 15 березня 2022 року в Ізюмі. Сусіди розповідають, що чоловіка зарізали російські окупанти. Вони чули крики, проте боялися вийти поглянути, що відбувається.

Брата знайшли біля під'їзду вже вбитим

«Брата знайшли біля під'їзду вже вбитим. Разом з ним загинули ще двоє чоловіків з будинку. Знайшли тіло і російського окупанта», – розповіла молодша сестра Лариса.

Три тіла поховали біля гаражів на подвір'ї. Після звільнення міста і проведення ексгумації їх забрали до Харкова. Далі був довгий процес встановлення родинних зв'язків із сестрою. Вона поховала Костянтина лише у грудні 2023 року.

«Коли почалася повномасштабна війна, я казала братові виїжджати. Але він вперто відмовлявся, не хотів покидати житло. Казав: «Якщо судилося, то судилося». Останній дзвінок від нього був 7 березня», – розповіла сестра.

Костянтин Чегринець народився і мешкав в Ізюмі. Був розлучений. Мав сина, який загинув задовго до подій повномасштабної війни. Мама Костянтина померла. Останній час він жив у цивільному шлюбі. Займався ремонтом житла, мав власну бригаду.

«Мав в Ізюмі багато друзів, був добряком. Був дуже запальний. Цікавився політикою і легко вибухав під час дискусій на цю тему, якщо з чимось не погоджувався», – сказала Лариса.

Із найближчих родичів у Костянтина залишилася сестра.

Історія з instagram каналу Victims of russia.