Привіт. Мене звати Каріна. Мені 10 років (з половиною).

Народилася я в Донецьку, але почалася війна у 2014 році і ми переїхали до Слов'янська (Донецької області). Там я мешкала 3 роки до лютого, але знову трапилося лихо, у 2022 році війна по всій Україні. Бомбили наше місто і нам довелося виїхати у місто Рівне.

На жаль, я не знайшла в новому місці друзів.

Мені допомагає те, що наші хлопці та чоловіки захищають нашу Батьківщину. Що рятують життя сотні людей і не лише. А ще твої подарунки, святий Миколай.

Мені не вистачає друзів та моїх іграшок, з якими я сплю. А ще я сумую по тим часам, коли гуляла з друзями, я хочу той час, який був.

Я хочу поділитися зі святим Миколаєм тим, що він дарує радісним дітям подарунки, і від того, що вони раді, у мене з'являється посмішка. Дякуємо великому Святому Миколаю, що ти є і даєш посмішки дітям.

Я дякую фонду за те, що вони допомагають дітям, щоб у них збувалися мрії, їх улюблені іграшки, речі. Я рада, що ви є хороші люди, як ангели зберігачі.

Хочу попросити, але соромлюся. Моя мрія - павербанк. На жаль, у нас, коли немає світла, може бути мало відсотків на телефоні або на ноутбуці, а у мами робота і через це її можуть звільнити, а це найстрашніше - залишитися без їжі, грошей. А ще планшет, це теж моя мрія, ще з 2019 року.

Дякую, Святий Миколай!