Мене звати Софія. Мені 12 років. Я з маленького села Улакли Волноваського району Донецької області. Воно знаходиться між двома річками Вовчою та Сухими Ялами. Село було засноване у 1779 році греками, переселенцями з Криму. У зв'язку з війною, ми зараз живимо у місті Дніпро. Місто мені подобається, але я дуже хочу додому, бо там залишилися мої друзі. Нових друзів я тут не знайшла, бо не дуже часто спілкуюся зі своїми ровесниками.

Війна змінила наш устрій життя, батька майже не бачимо і дуже сумуємо за ним. Війна забрала в мене помешкання, друзів, школу, улюбленого друга пса Макса. Він залишився удома, за ним наглядає бабуся. Дуже сумую за друзями, бабусею, будинком, собакою. Сподіваюсь на скоріше повернення. Вдячна всім благодійним організаціям, які надають нашій родині допомогу. Мрію про те, щоб скоріше закінчилася війна.

Святий Миколай, в мене є маленька сестричка, якій 4 роки. Вона ще не дуже малює і писати не може, але знає трішки букв. Прошу якогось подарунку для неї і для себе. Заздалегідь дуже вдячна.