56-річний Вадим Невечеря був працівником «Миколаївобленерго». 9 лютого 2023 року він разом із колегами вирушив відновлювати лінії електропередач у Снігурівському районі. Покидаючи місце роботи, бригадний автомобіль фахівців обленерго наїхав на вибуховий пристрій. Кабіну машини, де перебував Вадим, розірвало. Із важкими пораненнями чоловіка доставили в лікарню, проте його життя врятувати не вдалося. 10 лютого серце Вадима зупинилося.

10 лютого серце Вадима зупинилося

Вадим Невечеря – родом із Вознесенська Миколаївської області. Все життя пропрацював водієм в енергетичному секторі. З 1985 року був водієм «Миколаївобленерго». Його неодноразово нагороджували почесними грамотами та подяками за відданість праці. Колеги з теплотою пригадують Вадима.

«Він був веселий та привітний. Як людина з великим серцем та життєвим досвідом, постійно підтримував колег. Допомагав у будь-якій ситуації. Власним прикладом показував, що таке самовідданість роботі та якісне своєчасне виконання всіх виробничих завдань», – розповів колега Вадима, Олександр.

«Завжди з усмішкою на вустах. Навіть коли йому було погано на душі, Вадим цього не показував. За 22 два роки, які я з ним пропрацював, в нас не було жодного конфлікту», – додав співробітник Вадима, Сергій.

За словами колег, вільний від роботи час Вадим проводив із родиною. У нього залишилися дружина, син та онуки.

Історія з instagram каналу Victims of russia.