Історії, які ви нам довірили

меню
{( row.text )}
{( row.tag )}
header-logo

Історії, які ви нам довірили

До всіх історій
Артем Іваненко

"Артем загинув, але встиг записати голосове повідомлення"

переглядів: 551

Артем загинув під Києвом, рятуючи своїх батьків. Відправивши дружину з донечкою у безпечне місце, планував знайти та вивезти батьків із села Мироцького. Після цього вступити до територіальної оборони, куди з першого звернення його не взяли.

Мироцьке розташоване біля Бучі, Ірпіня, Гостомеля та Ворзеля – саме у тому місці, де йшли запеклі бої. Зв’язку з рідними не було вже кілька днів. Доїхавши до рідного села, він побачив його у вогні, оточеним ворожою технікою.

Побіг до свого дому, та почався обстріл. Артем загинув, але встиг записати голосове повідомлення колегам з проханням потурбуватися про його родину.

До війни Артем працював у «Новій пошті» чотири роки, був менеджером по роботі зі стратегічними клієнтами департаменту продажів. Колеги згадують його як добру людину та професіонала своєї справи. Він був розсудливим, приймав зважені рішення, але при цьому не боявся запускати нові, сміливі проєкти. Любив спорт, пробіг марафон 42 км.

Світла пам'ять!

Історія з instagram каналу Victims of russia.

При цитуванні історії посилання на першоджерело - Музей "Голоси Мирних" Фонду Ріната Ахметова - є обов‘язковим у вигляді:

Музей "Голоси Мирних" Фонду Ріната Ахметова https://civilvoicesmuseum.org/

Rinat Akhmetov Foundation Civilian Voices Museum
Київська область 2022 Текст Історії мирних чоловіки обстріли безпека та життєзабезпечення перший день війни 2022
Допоможіть нам. Поділіться цією історією
img
Долучайтеся до проєкту
Кожна історія має значення. Поділіться своєю
Розповісти історію
До всіх історій