Історії, які ви нам довірили

меню
{( row.text )}
{( row.tag )}
header-logo

Історії, які ви нам довірили

15 років Фонду Ріната Ахметова та відкриття онлайн-музею «Голоси Мирних»
17.06.2021

23 червня Фонд Ріната Ахметова підводить підсумки своєї роботи за 15 років, а також представляє grand оpening унікального проєкту «Голоси Мирних. Музей Фонду Ріната Ахметова».

Ви теж можете стати безпосереднім учасником підсумкового заходу та презентації Музею «Голоси Мирних» Фонду Ріната Ахметова. Початок заходу - о 13.00. Відкриття музею розпочнеться о 15.05. Пряму трансляцію дивіться нижче. 

– На цей час Фонд – наймасштабніша приватна благодійна організація країни. Про його роботу знає переважна більшість українців. Це найбільший благодійний Фонд України, який за 15 років роботи допоміг вижити 5 мільйонам людей. Це роки системної комплексної благодійності, яка приводить до позитивних змін у суспільстві й формує великі тренди. Використовуючи свої досягнення та світовий досвід благодійництва, Фонд створює можливості для всього суспільства стати кращим і жити краще заради майбутнього, – розповіла член Наглядової ради Фонду Наталія Ємченко.

За її словами, за роки своєї діяльності Фонд Ріната Ахметова досяг безпрецедентних результатів, які не мають аналогів в Україні. В його активі – проєкти і програми в сфері гуманітарної допомоги, медицини та соціального розвитку, подолання сирітства та популяризації сімейних форм виховання.

На підсумковий захід запрошені представники держави та міжнародних організацій, дипломати та експерти. Гостям будуть представлені головні досягнення Фонду Ріната Ахметова за 15 років, а також розповіді людей, які стали свідками того, на що здатна сила допомоги однієї людини. 

Також під час підсумкового заходу Фонд проведе grand opening проєкту «Голоси Мирних. Музей Фонду Ріната Ахметова». Це безпрецедентний онлайн-музей, який уперше в Україні об'єктивно і повно документує історії мирних жителів, постраждалих у результаті збройного конфлікту на Донбасі. 

 

Допоможіть нам. Поділіться цією історією
img
Долучайтеся до проєкту
Кожна історія має значення. Поділіться своєю
Розповісти історію