Перхалюк Христина

8 клас, Теребовлянський академічний ліцей імені Ярослави Стецько

Вчителька, що надихнула на написання – Туркула Лідія Володимирівна

Чому бути Українкою – це моя суперсила?

У кожного є своя суперсила. Моя суперсила в тому що я Українка. Україна незалежна держава з красивою природою та багатою історією. Вона розташована у центрі Європи. Я пишаюсь тим що я Українка. Своєю мовою, Яка стала символом єдності Українців. А також посіла друге місце у світі за милозвучністю після повномасштабного вторгнення у всіх Українців зявилася одна суперсила. Бути нескореною та незалежною державою.

Від початку нашого існування ми боримось за незалежність. Саме зараз проходить така боротьба за нашу свободу та незалежність. У кожного Українця є свій незламний характер. Звичайно наша Суперсила полягає не лише в незалежності.

Наша країна - вільна демократична держава і хоча вона не належить до розвинутих країн, я вважаю її найкращою у всьому світі.

Я не розумію тих людей, які у пошуках ліпших умов з легкістю змінюють країну проживання. Така поведінка аж ніяк не відповідає моїм уявленням про патріотизм та любов до рідної землі. На мою думку, зрадити своїй Батьківщині – все одно, що зрадити власну родину.

Я впевнена, що любов до Батьківщини є беззастережним, безумовним почуттям, що живе у серці людини з раннього дитинства. Для цього потрібно плекати рідну культуру в іншій державі й спрямовувати гуманітарну допомогу до своїх земляків. Крім того, важливо не забувати своє походження, пам’ятати рідні звичаї та традиції, мову

Я щаслива, що народилася саме в Україні. Маю надію, тут народяться й житимуть мої діти.