Історії, які ви нам довірили

меню
{( row.text )}
{( row.tag )}
header-logo

Історії, які ви нам довірили

До всіх історій
Андрій Володимирович Мазур

«Дружині з дітьми довелося кілька ночей провести у ванній кімнаті»

переглядів: 741

Для моєї родини війна почалася влітку 2014 року, коли довелося в терміновому порядку покинути рідну Макіївку й виїхати всією родиною до Маріуполя. У надії, що цей жах закінчиться швидко, взяли із собою тільки найнеобхідніше. Але ось уже сім років проживаємо в мирному українському й гостинному Маріуполі.

Узимку 2015 року дружині з двома дітьми через хворобу мами довелося повернутися до Макіївки. Там вони пробули близько місяця, переживши один із днів обстріл мікрорайону «Градами», результатом якого стали надовго перелякані діти. Було пошкоджено засклення й обшивка балкона, пробита газова труба, що подає газ у під’їзд.

Через сильний переляк дітей і з метою безпеки дружині з дітьми довелося кілька ночей провести у ванній кімнаті, тому що вона знаходиться в самому центрі квартири у віддаленні від вікон і зовнішніх стін. До сьогодні старша дочка лякається при гуркоті грому.

Дружині з дітьми довелося кілька ночей провести у ванній кімнаті

Не витримуючи постійних обстрілів і звуків залпів важкої зброї, моя сім’я повернулася на нашу нову малу батьківщину, Маріуполь.

При цитуванні історії посилання на першоджерело - Музей "Голоси Мирних" Фонду Ріната Ахметова - є обов‘язковим у вигляді:

Музей "Голоси Мирних" Фонду Ріната Ахметова https://civilvoicesmuseum.org/

Rinat Akhmetov Foundation Civilian Voices Museum
Макіївка 2014 Текст Історії мирних 2014 2015 переїзд зруйновано або пошкоджено житло психологічні травми обстріли безпека та життєзабезпечення розлука з близькими
Допоможіть нам. Поділіться цією історією
img
Долучайтеся до проєкту
Кожна історія має значення. Поділіться своєю
Розповісти історію
До всіх історій