Історії, які ви нам довірили

меню
{( row.text )}
{( row.tag )}
header-logo

Історії, які ви нам довірили

До всіх історій
Світлана Олександрівна Остапенко

«Закуповували продукти про запас: ми не знали, що буде далі»

переглядів: 237

Світлана Остапенко з Торецька часто згадує своє гарне довоєнне життя – як їздили до родичів в Донецьку та Житомирську області, а зараз вирушити туди немає можливості.

Вона добре пам'ятає, як над містом пролітали літаки, як їздила важка військова техніка. Неподалік будинку Світлани Олександрівни, на перехресті, був сильний бій, людям довелося тікати, щоб сховатися.

Коли почалися бойові дії, почала закуповувати продукти про запас, тому що не знала, чи буде можливість їх купити надалі. Великою підтримкою для її родини була гуманітарна допомога від Фонду Ріната Ахметова. Світлана Олександрівна каже, що події воєнних років вже ніколи не забудуться, але дуже хоче, щоб їхнє життя налагодилося, і можна було бачитися з ріднею.

При цитуванні історії посилання на першоджерело - Музей "Голоси Мирних" Фонду Ріната Ахметова - є обов‘язковим у вигляді:

Музей "Голоси Мирних" Фонду Ріната Ахметова https://civilvoicesmuseum.org/

Rinat Akhmetov Foundation Civilian Voices Museum
Торецьк 2014 2015 2021 Аудіо Історії мирних жінки 2014 2015 психологічні травми обстріли безпека та життєзабезпечення перший день війни їжа розлука з близькими 2021
Допоможіть нам. Поділіться цією історією
img
Долучайтеся до проєкту
Кожна історія має значення. Поділіться своєю
Розповісти історію
До всіх історій