Історії, які ви нам довірили

меню
{( row.text )}
{( row.tag )}
header-logo

Історії, які ви нам довірили

До всіх історій
Олександр Луговий

"З ним було тепло, затишно і надійно"

переглядів: 94

40-річний Олександр Луговий загинув 5 березня 2022 року в Ірпені на Київщині. Він хотів евакуювати дружину, дітей і маму. Олександр саме їхав по матір, коли в ту частину Ірпеня зайшли російські танки. Того дня зв'язок із ним зник назавжди.

З ним було тепло, затишно і надійно

Тіло Олександра знайшли після звільнення Збройними силами України Київщини. Російські окупанти вистрілили йому в голову.

Олександр Луговий народився на Харківщині, в Ізюмському районі. Закінчив Миколаївський технікум залізничного транспорту. Останні 10 років мешкав в Ірпені, дуже любив його – вважав містом своєї мрії, пригадують рідні.

Олександр працював менеджером у сфері нерухомості, а його великим захопленням була фотозйомка.

«Саша творчо бачив життя. Фіксував його чудові моменти у світлинах. А ще він любив їздити на мотоциклі. І хоч кожного разу, коли чоловік сідав за кермо байка, я переживала, проте розуміла, що для нього це – ковток свіжого повітря, своєрідна медитація. Саша заряджався позитивом під час мотоподорожей», – розповіла дружина Ірина Лугова.

Олександр, каже Ірина, мав золоті руки – вмів відремонтувати електроприлади, полагодити сантехніку, міг з нуля зробити ремонт у квартирі. Для нього не було проблемою приготувати смачну вечерю. Олександр любив життя і все робив з натхненням, вкладаючи душу.

«Мій коханий чоловік, люблячий тато наших синочка і донечки. Я дуже вдячна, що 18 років він був у моєму житті. Саша – неймовірна, життєрадісна людина. Майже ніколи не сумував. Цінував кожну хвилину. Завжди знаходив цікаве заняття. Ми дуже любили проводити вільний час разом. Подорожували, розмовляли, жартували, сміялися. Звісно, в нашому житті були також горе, печаль та моменти відчаю. Але ми були разом, підтримували один одного, приводили в рівновагу і йшли далі. З ним було тепло, затишно і надійно», – сказала Ірина.

В Олександра Лугового залишилися дружина, син, донька та матір.

Історія з instagram каналу Victims of russia.

При цитуванні історії посилання на першоджерело - Музей "Голоси Мирних" Фонду Ріната Ахметова - є обов‘язковим у вигляді:

Музей "Голоси Мирних" Фонду Ріната Ахметова https://civilvoicesmuseum.org/

Rinat Akhmetov Foundation Civilian Voices Museum
Ірпінь 2022 Текст Історії мирних жінки чоловіки діти поранені психологічні травми обстріли втрата близьких безпека та життєзабезпечення діти перший день війни розлука з близькими Соцмережі
Допоможіть нам. Поділіться цією історією
img
Долучайтеся до проєкту
Кожна історія має значення. Поділіться своєю
Розповісти історію
До всіх історій