Історії, які ви нам довірили

меню
{( row.text )}
{( row.tag )}
header-logo

Історії, які ви нам довірили

До всіх історій
Анастасія Віталіївна Єременко

«Їжа була, але її не вистачало»

переглядів: 146

Анастасія поїхала з Тростянця, коли зрозуміла, що запаси харчів добігають кінця. 

Я студентка, мені 18 років. Я жила в Тростянці Сумської області. Під час війни, коли прийшли до нас росіяни, ми втратили все майно. Зараз ми в Охтирці.

В перший день війни я була на навчанні. А коли приїхала додому, вже росіяни були в нас. У нас не було світла, їжі залишалися невеликі запаси, не було ліків і води. Усього не вистачало. Та й страшно було там сидіти: пішла російська піхота, було багато техніки. Тож я евакуювалась.

Випустили нас без проблем. Хоча я виїжджала без паспорта, бо він був у мами, мене пропустили за студентським квитком. Спочатку ми виїхали в Чернівці, а потім повернулися в Охтирку.

Великих труднощів у мене не було. Найважче те, що живу не вдома. Зараз я продовжую навчання, чекаю нашої перемоги. Мрію отримати освіту і подорожувати.

При цитуванні історії посилання на першоджерело - Музей "Голоси Мирних" Фонду Ріната Ахметова - є обов‘язковим у вигляді:

Музей "Голоси Мирних" Фонду Ріната Ахметова https://civilvoicesmuseum.org/

Rinat Akhmetov Foundation Civilian Voices Museum
Тростянець 2022 Текст Історії мирних молодь переїзд психологічні травми обстріли безпека та життєзабезпечення житло непродовольчі товари внутрішньо переміщені особи перший день війни їжа окупація
Допоможіть нам. Поділіться цією історією
img
Долучайтеся до проєкту
Кожна історія має значення. Поділіться своєю
Розповісти історію
До всіх історій