Чорна Кіра, учениця 8 класу Ліцею "Крила України"

Вчитель, що надихнув на написання есе - Давидова Тетяна Андріївна

Моя Україна майбутнього

Мир- це поняття, що має безмежне значення для кожної людини. Сьогодні, у часи невпевненості та конфліктів, мир стає ще більш цінним. Особисто для мене, мир- це не лише відсутність війни, але й взаєморозуміння між народами. Моя Україна в майбутньому- це країна, яку я бачу мирною, сильною, справедливою та процвітаючою.

Держава, де кожен громадянин має можливість самореалізуватися  і розвиватись. У моїй Україні майбутнього немає нерівності, закону повинні дотримуватись усі незалежно від статусу.

Коли Україна переможе, буду безмежно щаслива за свою рідну землю. Я вірю і буду вірити, що ми здатні досягти непереможних висот, якщо ми об’єднаємось. Разом ми-сила! Я буду активно долучатись до відбудови нашої чудової України, вірю, що кожен має величезний потенціал до неймовірних змін.

Влітку моя сім’я долучалась до відбудови України у Полтаві. Це пішло на користь усім учасникам. Цей проєкт розвинув навички, допоміг сформувати життєві позиції, отримати певний досвід та багато іншого.

Я буду намагатись зробити все можливе для процвітання своєї батьківщини. Буду займатися своєї самореалізацією та своїм освітнім рівнем, щоб бути корисною для своєї країни в майбутньому.

Україна майбутнього- це держава, де кожен громадянин має доступ до медичної допомоги, гарної освіти та захисту своїх прав. Це країна, якою я пишаюсь. Хочу, щоб від неї були в захваті і завжди хотілось повернутися.

Моя ненька у майбутньому - це місце, де кожен українець відчуває себе значущим і потрібним, місце, де почуваєш себе у безпеці, а кожен куточок цієї чудової країни наповнений неймовірною атмосферою і комфортом. Україна обов’язково переможе, а ми будемо їй допомагати у цьому спільними зусиллями. Україно, я тебе люблю!