Історії, які ви нам довірили

меню
{( row.text )}
{( row.tag )}
header-logo

Історії, які ви нам довірили

До всіх історій
Галина Мар'янівна Пісоцька

«Я на кухні була, коли прилетів снаряд і мене поранило осколком»

переглядів: 548

«Не хотіла виїжджати, бо думала, що все буде нормально. Будинок від мародерів хотіла зберегти», – розповідає Галина Пісоцька з Маріуполя. Коли в місті почалися бойові дії, то в районі, де знаходився її будинок, почалися сильні обстріли. Під час одного обстрілу, коли жінка була на кухні, прилетів снаряд і її поранило осколком. А під час іншого обстрілу, коли вона сиділа у підвалі, то на подвір'ї впало чотири снаряди і пенсіонерку засипало у льоху. Її довелося відкопувати сусідові. Жити Галині Мар'янівні доводилося в нелюдських умовах: пошкоджений будинок, було дуже холодно, не було де готувати їжу, і не припинялися обстріли. З труднощами вона вибралася із міста. Каже, що після перенесених стресів у неї не пройшов страх і вона боїться сирен та гучних звуків.

При цитуванні історії посилання на першоджерело - Музей "Голоси Мирних" Фонду Ріната Ахметова - є обов‘язковим у вигляді:

Музей "Голоси Мирних" Фонду Ріната Ахметова https://civilvoicesmuseum.org/

Rinat Akhmetov Foundation Civilian Voices Museum
Маріуполь 2022 Аудіо Історії мирних жінки пенсіонери переїзд зруйновано або пошкоджено житло поранені обстріли безпека та життєзабезпечення вода санітарія і гігієна житло літні люди (60+) внутрішньо переміщені особи Обстріли Маріуполя їжа розлука з близькими 2022 окупація
Допоможіть нам. Поділіться цією історією
img
Долучайтеся до проєкту
Кожна історія має значення. Поділіться своєю
Розповісти історію
До всіх історій