Історії, які ви нам довірили

меню
{( row.text )}
{( row.tag )}
header-logo

Історії, які ви нам довірили

До всіх історій
Валентина Петрівна

«Я підхопилася і побігла до сховища, в чому була»

переглядів: 459

На початку війни в будинок Валентини Петрівни потрапив снаряд і зірвав дах. Таких зруйнованих будинків було багато. Поступово їх відновлюють волонтери, але життя в селищі не відроджується.

Для нас війна почалася раптово і страшно, коли літаки летіли і бомбили. Я вдома була, схопилася, в чому була, і побігла в бомбосховище... Ой, це такий жах, і згадувати не хочеться.

Я в батьківському домі жила, прямо в нього влучив снаряд і дах зірвало. Але я тут все одно жила, йти було нікуди. Потім якась благодійна організація допомогла мені, дах перекрили.

Я підхопилася і побігла до сховища, в чому була

У нас в селищі багато будинків було зруйновано, зараз потихеньку відновлюються. Але що толку, людей в селищі мало, все закрито. Діти мої живуть в десяти кілометрах, а поїхати один до одного не можемо.

Я тільки про те і мрію, щоб закінчилася війна і ми могли бачитися з дітьми і онуками.

При цитуванні історії посилання на першоджерело - Музей "Голоси Мирних" Фонду Ріната Ахметова - є обов‘язковим у вигляді:

Музей "Голоси Мирних" Фонду Ріната Ахметова https://civilvoicesmuseum.org/

Rinat Akhmetov Foundation Civilian Voices Museum
Верхньоторецьке 2014 2015 2021 Текст Історії мирних пенсіонери зруйновано або пошкоджено житло обстріли безпека та життєзабезпечення житло літні люди (60+) розлука з близькими
Допоможіть нам. Поділіться цією історією
img
Долучайтеся до проєкту
Кожна історія має значення. Поділіться своєю
Розповісти історію
До всіх історій