Історії, які ви нам довірили

меню
{( row.text )}
{( row.tag )}
header-logo

Історії, які ви нам довірили

До всіх історій

"Нам довелося виходити вночі полями, ми йшли 11 км до сусіднього села"

переглядів: 69

Доброго дня Святий Миколай, я проста дівчинка з Донбасу, мені 9 років, я жила в смт. Верхньоторецьке, поки наше смт. не почали дуже сильно обстрілювати кляті ті москалі. Вони розрушили мій будинок та будинок моїх дідуся і бабусі. Нам довелося виходити вночі полями, ми йшли 11 км до сусіднього села, там нас пустили до школи добути до ранку. Було дуже холодно, але ми всі були раді, що живі. Зараз я живу у місті Знам'янка, Кіровоградської області. Але займаюся дистанційно в своїй улюбленій Верхньоторецькій школі, тому що все одно сподіваюся повернутися додому.

Ще я вчуся грати на гітарі, вчу англійську мову, в неділю ходжу в Воскресну школу, та прошу Боженьку, щоб закінчилась війна. Якщо ти мені зможеш щось подарувати, я буду дуже вдячна тобі. З наступаючим Різдвом Христовим та Новим роком тебе. Хай новий рік принесе нам Мир та перемогу.

Злата з Донбасу.

При цитуванні історії посилання на першоджерело - Музей "Голоси Мирних" Фонду Ріната Ахметова - є обов‘язковим у вигляді:

Музей "Голоси Мирних" Фонду Ріната Ахметова https://civilvoicesmuseum.org/

Rinat Akhmetov Foundation Civilian Voices Museum
Верхньоторецьке 2022 Текст Історії мирних діти переїзд зруйновано або пошкоджено житло безпека та життєзабезпечення освіта житло внутрішньо переміщені особи Лист Святому Миколаю
Допоможіть нам. Поділіться цією історією
img
Долучайтеся до проєкту
Кожна історія має значення. Поділіться своєю
Розповісти історію
До всіх історій