Історії, які ви нам довірили

меню
{( row.text )}
{( row.tag )}
header-logo

Історії, які ви нам довірили

До всіх історій
Андрій Левадний

«У двір будинку моєї матері падали міни»

переглядів: 606

Коли почалася війна, я в Ясинуватій був. Коли аеропорт бомбили, я поруч працював, на залізниці в Ясинуватій. Видно було, як літаки, вертольоти кружляли над містом. Було дуже страшно в перші дні війни. У квітні я одружився перед тим, як все це починалося.

Ми з дружиною жили в Ясинуватій до кінця 2015-го, я ще працював на залізниці. А потім перевівся в Слов’янськ – дружина вагітна була. Я її перевіз, а в листопаді 2015-го народила, і я туди теж перебрався. Поки документи про переведення оформляли, я ще катався до Ясинуватої, у Верхньоторецьке до матері приїжджав. Скрізь там бойові дії відбувалися.

У двір будинку моєї матері падали міни. Трубу зачепило. Ну, слава Богу, пережили. І зразу багато чого в житті змінилося. Світогляд, наприклад. Особливо коли ми в Ясинуватій були під обстрілом.

При цитуванні історії посилання на першоджерело - Музей "Голоси Мирних" Фонду Ріната Ахметова - є обов‘язковим у вигляді:

Музей "Голоси Мирних" Фонду Ріната Ахметова https://civilvoicesmuseum.org/

Rinat Akhmetov Foundation Civilian Voices Museum
Верхньоторецьке 2015 Текст Історії мирних чоловіки 2015 переїзд обстріли безпека та життєзабезпечення внутрішньо переміщені особи перший день війни
Допоможіть нам. Поділіться цією історією
img
Долучайтеся до проєкту
Кожна історія має значення. Поділіться своєю
Розповісти історію
До всіх історій