Привіт, дорогий Святий Миколай, мене звати Алевтина, мені 9 років, я ще маю меншу сестричку Ярославу, їй 6 років, та братика, йому ще немає двух років, він дуже маленький.

Я народилася в Херсонькій обл, с.Ювілейному. На даний час ми з сім'єю живемо в Житомирській обл, Новоград-Волинськ. р-н, с. Майстрова Воля, село дуже гарне, тут дуже великі ліси та багато ялинок, але я дуже сумую за своїм домом та дуже хочу додому 😢.

Я ходжу до нової для мене школи і в мене з'явилося дуже багато нових друзів.

Я не можу здаватися, бо я повинна підтримувати та допомагати мамі, бо нашого тата немає з нами поруч, він захищає нашу країну, а я допомагаю мамі з сестричкою та братиком.

На данний час мені не вистачає моїх бабусь з дідусем, дуже сумую за ними, дуже сумую за своїми іграшками, ми збиралися дуже швидко, я була змушена залишити мої улюблені іграшки та речі.

Святий Миколаю, заходь до нас в гості, ми з мамою напекли смачних кексів, із задоволенням тебе пригостимо, а ще у нас є дуже багато яблук.

Я вдячна своїй родині за те, що вони мене люблять.

Я мрію, щоб війна вже закінчилася, та наш тато повернувся додому 😢дуже за ним сумую, мрію, щоб мама перестала плакати та почала частіше усміхатися. Дуже мрію про планшет або телефон, щоб телефонувати татові, моїм рідним, які залишилися дома, та друзям, мрію про цікаву книжку, про ляльку для своєї сестрички, велосипед, який залишився дома (та конструктор для братика та велику машинку, бо він їх дуже любить). А ще мрію, щоб не вимикали світло, та ми повернулися додому!!!!