Історії, які ви нам довірили

меню
{( row.text )}
{( row.tag )}
header-logo

Історії, які ви нам довірили

До всіх історій
Михайло Маслеников

"Я і вся Україна чекає на перемогу нашу"

переглядів: 32

Маслеников Михайло, 2 курс, Відокремлений структурний підрозділ “Механіко-технологічний фаховий коледж Одеського національного технологічного університету”

Вчитель, що надихнув на написання есе: Ольховська Вікторія Василівна

"Моя Україна майбутнього"

Для кожної людини Мир може мати власне унікальне значення. Для одних це може бути стан душі, коли вони відчувають себе повністю угодованими і щасливими, для інших — це може бути світові погляди, які говорять про взаємозв'язок всіх живих і неживих істот.

Сучасний світ, в якому ми живемо, часто виглядає амбівалентно. З одного боку, технологічний прогрес відкриває безмежні можливості для комунікації та розвитку. З іншого боку, глобальні проблеми, такі як зміна клімату, соціальні нерівності та конфлікти, нагадують нам, що Мир потребує нашої уваги та спільних зусиль для збереження гармонії.

Для мене особисто, це розуміння того, що кожна маленька дія, кожне слово, можуть мати значення для формування нашого світу. Сьогодні для мене мир - це активне практикування гуманності та спроба пробудити добро, щоб зробити світ кращим для всіх.

Отже, Мир для кожного з нас може бути особистим внутрішнім станом, глобальною проблемою чи відповідальністю за власні вчинки. Він заплітається у всі аспекти нашого існування, нагадуючи нам, що ми всі спільно ткемо це чудове полотно життя.

Україна - це країна, що має багатий спадок історії, культури та природних багатств. Її неповторна краса полягає в різноманітності пейзажів, від зелених полів до величних Карпатських вершин та синіх вод Чорного та Азовського морів. Моя Україна - це країна, яка завжди прагнула до вільності, незалежності та гідності.

Але коли я думаю про майбутнє своєї країни, я бачу її не тільки як надзвичайно красивий та історичний куточок світу, але й як сучасну, прогресивну та розвинену державу. Я вірю, що майбутнє України пов'язане з її здатністю адаптуватися до викликів сучасності та використовувати свій потенціал на благо свого народу.

Одним із найважливіших аспектів майбутнього України є розвиток освіти та науки. Ми повинні створити сучасну систему навчання, яка надасть молоді можливість реалізувати свій творчий та інтелектуальний потенціал. Україна має бути країною, де інновації та дослідження стають важливими чинниками розвитку.

Також важливо забезпечити економічний розвиток країни. Розбудова сучасної інфраструктури, підтримка малих та середніх підприємств, розвиток індустрії та сільського господарства - це ключові напрямки, які допоможуть створити стабільний економічний фундамент для майбутнього.

Моя Україна майбутнього - це країна, яку ми будуємо разом. Кожен громадянин має свою роль у цьому процесі - чи то своїми ідеями, чи то своїм трудом, чи то своїм прикладом. Саме разом ми можемо зробити нашу країну сильною, процвітаючою та щасливою.

Я, як і кожен українець, хочу перемоги України та миру своїй країні. Я часто замислювався над тим, що я буду робити, коли закінчиться війна. Мабуть , перше що я зроблю, це якомога гучно відсвяткую з усією країною нашу перемогу. Потім , наша країна буде відбудовуватися. І ми українці , станемо кращими разом з нашою країною. Я буду продовжувати навчатись, допомагати батькам. В майбутньому я стану тією людиною, що буде всім чим може допомогти нашій країні, адже, що може бути краще, чим допомогти тому, хто цього потребує.

Моя мета - долучитися до побудови сильної, демократичної та процвітаючої

України, де кожен громадянин має можливість реалізувати свій потенціал та жити у гідності.

Отже, я і вся Україна чекає на перемогу нашу, та кожен із нас буде будувати плани, цілі на щасливе, мирне майбутнє і обовʼязково ці всі страхи закінчаться та буде мир!

При цитуванні історії посилання на першоджерело - Музей "Голоси Мирних" Фонду Ріната Ахметова - є обов‘язковим у вигляді:

Музей "Голоси Мирних" Фонду Ріната Ахметова https://civilvoicesmuseum.org/

Rinat Akhmetov Foundation Civilian Voices Museum
Мирне 2022 2023 Текст Історії мирних молодь діти безпека та життєзабезпечення Конкурс есе 2023
Допоможіть нам. Поділіться цією історією
img
Долучайтеся до проєкту
Кожна історія має значення. Поділіться своєю
Розповісти історію
До всіх історій