Історії, які ви нам довірили

меню
{( row.text )}
{( row.tag )}
header-logo

Історії, які ви нам довірили

До всіх історій
Ганна Петрівна Фролова

"Шокує, що рашисти все підряд бомбардують, розстрілюють і дорослих, і дітей"

переглядів: 354

“Не було можливості там залишатися. І обстрілювали, і тварин забирали, і речі переривали”, – згадує Ганна Фролова із Мирного. Осколком від снаряда вбило її улюблену собачку. Коли в селі почалися обстріли, то у жінки тоді були донька з онукою в гостях. Вони разом ховалися під час обстрілів у підвалі. У їхнього сусіда вибухнув будинок, і вони вирішили, що треба виїжджати. Коли окупанти виїхали із села, то вони на свій страх та ризик виїхали із населеного пункту. Жінка розповідає, що у Мирному досі немає світла та води, не привозять продукти. Окупанти обстрілюють все навкруги, стріляють і у дорослих, і у дітей. Там досі залишилося жити чотири людини і їм нема на чому виїхати звідти. Ганна дуже хоче, щоби закінчилася війна і можна було повернутися додому.

При цитуванні історії посилання на першоджерело - Музей "Голоси Мирних" Фонду Ріната Ахметова - є обов‘язковим у вигляді:

Музей "Голоси Мирних" Фонду Ріната Ахметова https://civilvoicesmuseum.org/

Rinat Akhmetov Foundation Civilian Voices Museum
Мирне 2022 Аудіо Історії мирних жінки переїзд психологічні травми обстріли безпека та життєзабезпечення вода житло робота внутрішньо переміщені особи окупація
Допоможіть нам. Поділіться цією історією
img
Долучайтеся до проєкту
Кожна історія має значення. Поділіться своєю
Розповісти історію
До всіх історій