Історії, які ви нам довірили

меню
{( row.text )}
{( row.tag )}
header-logo

Історії, які ви нам довірили

До всіх історій
Діана Салій

«Я хочу відчувати себе захищеною, коли виходжу на вулицю»

переглядів: 6

Салій Діана, учениця 9 класу Хрестищенської гімназії Красноградської міської ради Харківської області

Вчитель, що надихнув на написання есе - Нартова Тетяна Олександрівна

Моя Україна майбутнього

Моя Україна майбутнього - це країна, де мир стоїть на першому місці серед всіх цінностей. Важливість його у нашому суспільстві неможливо переоцінити. А ось чому ця тема так важлива для мене, напишу у своєму есе. Сьогодні, мир для мене - це не лише відсутність війни, але й загальна стабільність, безпека і можливість розвиватися, навчатися та мріяти.

Я маю право на освіту та можливість обирати свою майбутню професію. Я хочу жити в країні, де права та свободи людини поважаються, де не дискримінують за будь-якими ознаками, де немає корупції та незаконної діяльності.

Мир для мене - це здоровий і безпечний простір для росту і розвитку. Я хочу відчувати себе захищеною, коли виходжу на вулицю. Хочу мати можливість навчатися, розвиватися і долати виклики, не думаючи про війну або конфлікти. Я хочу мирного співіснування з іншими людьми, незалежно від їхньої національності, релігії чи соціального статусу.

Свою Україну у майбутньому хочу бачити як сучасну, розвинуту, технологічно продуктивну країну. Вона повинна бути прикладом для інших, де громадяни живуть щасливо! Україна майбутнього повинна мати сильну економіку, яка забезпечує достойний рівень життя для всіх громадян.

У моїй Україні майбутнього мир буде основною цінністю, навколо якої буде будуватися суспільство. Ми будемо спільно працювати над цим усією країною, як однією великою сім’єю.

Коли Україна переможе і стане країною моїх мрій, я обов’язково зроблю вклад у її розвиток. Спершу, буду намагатися отримати якісну освіту, розвивати свої здібності та навички, щоб стати корисним громадянином.

Я також вірю в важливість активної громадської участі, тому готова брати участь у різних ініціативах та проектах, спрямованих на покращення життя в Україні.

Мир - це не просто слово! Це основна цінність! Мир дозволяє нам всім рости, розвиватися і мріяти.

Ми всі маємо відповідальність зберігати цю цінність і працювати над тим, щоб наша Україна була мирною, процвітаючою країною для нас і наших майбутніх поколінь.

При цитуванні історії посилання на першоджерело - Музей "Голоси Мирних" Фонду Ріната Ахметова - є обов‘язковим у вигляді:

Музей "Голоси Мирних" Фонду Ріната Ахметова https://civilvoicesmuseum.org/

Rinat Akhmetov Foundation Civilian Voices Museum
Хрестище 2022 2023 Текст Історії мирних діти безпека та життєзабезпечення освіта діти Конкурс есе 2023
Допоможіть нам. Поділіться цією історією
img
Долучайтеся до проєкту
Кожна історія має значення. Поділіться своєю
Розповісти історію
До всіх історій