Історії, які ви нам довірили

меню
{( row.text )}
{( row.tag )}
header-logo

Історії, які ви нам довірили

До всіх історій

"Я дуже хочу, щоб ми жили як раніше"

переглядів: 114

Добрий день, Святий Миколай! Мене звати Тетяна. Мені 17 років. Я живу поряд з кордоном країни агресора. Містечко моє називається Дергачі. Це місто з перших днів війни і до сьогоднішнього дня обстрілюється ворогом. Я закінчила в цьому році школу, але не як мені б хотілось би, тому що хотілось би випускного вечора, вдягти вечірню сукню, нафарбуватися та зробити зачіску, але цього не сталося, тому що руські солдати нас «асвобождали».

В мене є молодша сестра, звати її Аліна, вона зараз не в нашому рідному місті, а у Полтаві. Вона навчається у школі в 8 класі. Матуся в мене працює в нашій обласній лікарні, допомагає нашим захисникам та людям, у яких є поранення. Я дуже хочу, щоб ми жили як раніше, раділи кожній дрібниці, ходили до школи або в університети, святкували свята всією родиною. Святий Миколай, я прошу в тебе, щоб в Україні настав мир, щоб всі наші захисники повернулися додому живими та українці були щасливі та здорові.)

При цитуванні історії посилання на першоджерело - Музей "Голоси Мирних" Фонду Ріната Ахметова - є обов‘язковим у вигляді:

Музей "Голоси Мирних" Фонду Ріната Ахметова https://civilvoicesmuseum.org/

Rinat Akhmetov Foundation Civilian Voices Museum
Дергачі 2022 Текст Історії мирних діти обстріли безпека та життєзабезпечення освіта розлука з близькими Лист Святому Миколаю
Допоможіть нам. Поділіться цією історією
img
Долучайтеся до проєкту
Кожна історія має значення. Поділіться своєю
Розповісти історію
До всіх історій