Історії, які ви нам довірили

меню
{( row.text )}
{( row.tag )}
header-logo

Історії, які ви нам довірили

До всіх історій
Валентина Козловська

"Всі, хто її знав, дуже сумують"

переглядів: 183

5 березня 2022 року під час евакуації з Бучі загинула місцева мешканка Валентина Козловська. Вона намагалася виїхати з окупованого міста разом із двома синами. Російські військові почали розстрілювати автівки мирних жителів. Валентина та її старший син загинули. Молодший отримав численні поранення, але вижив.

Всі, хто її знав, дуже сумують

Валентині Козловській було 66 років. Вона брала активну участь у житті Бучанської громади, зокрема, допомагала наводити лад біля пам’ятних місць, пов’язаних із Другою Світовою – монументів Загиблим воїнам та Братської могили. Працювала Валентина Козловська у закладі дошкільної освіти №3 «Козачок». І колишні вихованці, і їхні батьки розповідають, що вона дуже любила дітей.

«Просто не передати словами той біль, який відчуває колектив закладу. Всі, хто її знав, дуже сумують. Рідна, добра, душевна, завжди уважна до інших», – сказала колега загиблої Олена Ширяєва.

«Як жаль, що вона вже не з нами. Дякую Богу і долі, що змогла познайомитись із такою хорошою людиною. Дякую за допомогу та підказки, поради та заспокійливі розмови», – додала Оксана Тисюк, знайома Валентини.

«Вона була досвідченою вихователькою, щирою і доброю людиною. Мала повагу серед колег та батьків. Але вмить її життя обірвалося. Царство небесне! Вічна пам’ять Валентині Костянтинівні!», – сказали колеги загиблої.

Історія з instagram каналу Victims of russia.

При цитуванні історії посилання на першоджерело - Музей "Голоси Мирних" Фонду Ріната Ахметова - є обов‘язковим у вигляді:

Музей "Голоси Мирних" Фонду Ріната Ахметова https://civilvoicesmuseum.org/

Rinat Akhmetov Foundation Civilian Voices Museum
Буча 2022 Текст Історії мирних жінки чоловіки пенсіонери поранені психологічні травми обстріли втрата близьких безпека та життєзабезпечення літні люди (60+) перший день війни Соцмережі
Допоможіть нам. Поділіться цією історією
img
Долучайтеся до проєкту
Кожна історія має значення. Поділіться своєю
Розповісти історію
До всіх історій