Історії, які ви нам довірили

меню
{( row.text )}
{( row.tag )}
header-logo

Історії, які ви нам довірили

До всіх історій
Наталія Веріч

«Усім стало важко жити»

переглядів: 514

У 2014 році недалеко від Майорська почали бомбити та стріляти – і ми незабаром виїхали, тому що в нас була маленька дитина.

Коли все почалося в Луганську, ми думали, що нас це омине і все вирішиться, але вийшло не так.

Я пам’ятаю, як ми злякалися, коли почали стріляти. У результаті виїхали, а тут залишилася тільки мама, моя свекруха.

Усім стало важко жити

Війна дуже вплинула на всіх, стало важко жити. Ситуація загострилася, не можна поїхати ні до дітей, ні до онуків. Дуже підкосилось здоров’я у всіх.

Я дуже хочу, щоб все це припинилося, щоб сім’ї возз’єдналися й нікуди не переїжджали. Я живу в Майорську, а діти залишилися в Горлівці. Хочеться, щоб настав мир. Тому що це вже нестерпно, діти не можуть спокійно вчитися. Хотілося б миру. Миру і здоров’я людям.

З 2014 року тут було багато гуманітарної допомоги. Допомагав Червоний Хрест¸ приїжджала німецька організація, моя мама отримувала від [Ріната] Ахметова. Допомога була всім. Нещодавно тут відновлювали людям дах і вікна. Поступово все роблять.

При цитуванні історії посилання на першоджерело - Музей "Голоси Мирних" Фонду Ріната Ахметова - є обов‘язковим у вигляді:

Музей "Голоси Мирних" Фонду Ріната Ахметова https://civilvoicesmuseum.org/

Rinat Akhmetov Foundation Civilian Voices Museum
Майорськ 2014 2021 Текст Історії мирних жінки 2014 переїзд зруйновано або пошкоджено житло обстріли безпека та життєзабезпечення здоров'я житло їжа розлука з близькими 2021
Допоможіть нам. Поділіться цією історією
img
Долучайтеся до проєкту
Кожна історія має значення. Поділіться своєю
Розповісти історію
До всіх історій