Історії, які ви нам довірили

меню
{( row.text )}
{( row.tag )}
header-logo

Історії, які ви нам довірили

До всіх історій
Віра Олександрівна Христенко

«Усі жителі дуже важко переживали обстріли»

переглядів: 498

Я точно не пам’ятаю, якого числа обстріляли село. Було дуже страшно, дим був усюди. Ось це пам’ятається. Було дуже страшно. Багато моментів було важких, коли стріляли. Усі жителі дуже важко переживали. На щастя, наш будинок не постраждав.

Не було світла. Була хвора мама, дуже важко мені було тієї зими. У підвал ми не спускалися, але багато жителів, звичайно, ховалися.

Ми ненадовго виїжджали, коли було сильно небезпечно. Зараз більш-менш нормально. Іноді буває, що чутно, коли далеко стріляють. Однаково важко. Майже всі жителі села через пережиті стреси хворіють. Боїмося, щоб не повернулося те, що було.

Чоловік переніс кілька операцій на очах. Завжди хвора мама. Так і живемо. Зараз усі не можуть, як раніше, пересуватися. Ми найбільше хочемо, щоб настав мир. Це найголовніше.

Фонд Ріната Ахметова надавав нам допомогу – і чоловікові, і мамі. Дуже дякую.

Усі жителі дуже важко переживали обстріли

Червоний Хрест теж допомагав. Це було важливо, тому що гроші йшли на лікування. Усе від стресу, від нервів. Дай Бог здоров’я всім, хто допомагав. Ми всі дуже чекаємо миру. Дай Бог, щоб він настав.

При цитуванні історії посилання на першоджерело - Музей "Голоси Мирних" Фонду Ріната Ахметова - є обов‘язковим у вигляді:

Музей "Голоси Мирних" Фонду Ріната Ахметова https://civilvoicesmuseum.org/

Rinat Akhmetov Foundation Civilian Voices Museum
Старогнатівка 2014 2021 Текст Історії мирних жінки пенсіонери переїзд обстріли безпека та життєзабезпечення здоров'я літні люди (60+)
Допоможіть нам. Поділіться цією історією
img
Долучайтеся до проєкту
Кожна історія має значення. Поділіться своєю
Розповісти історію
До всіх історій