Історії, які ви нам довірили

меню
{( row.text )}
{( row.tag )}
header-logo

Історії, які ви нам довірили

До всіх історій

"Вразило відношення Громади, яка нам надала дах над головою"

переглядів: 24

Я Володимир, мені 38.

Сон, вибухи в Гостомельському аеропорту та 12 годин невизначеності. До війни ми були морально готові, повний бак пального, таблички з даними дітей, в т.ч. англійською мовою, харчі, вода, аптечка. Але найважче було прийняти рішення - їхати з Ірпеня чи ні.

Якби не питання безпеки дітей, не їхали б, діти стали причиною, чому ми виїхали з міста Ірпінь о 16-00 24.02.2023 р. і це був правильний крок, адже через декілька днів наш мікрорайон став сірою зоною.

Завдяки титанічним зусиллям місцевою влади на чолі з міським головою та територіальною обороною Ірпеня вдалося запобігти масовим жертвам серед цивільного населення, які були евакуйовані з міста та району. В тому числі і наші сусіди.

На даний момент ми живемо разом, але в чужих стінах, так як наше житло більше не придатне до проживання через знищення в ході активних бойових дій. 

Вразило відношення Громади, яка нам надала дах над головою в кінці зими-на початку весни 2022 р. Також вразила інформація про те, що остання мешканка будинку евакуйована з будинку, а вже через декілька годин в будинок влучила рокова ракета. Знищено дах, перекриття, 6 верхніх поверхів вщент. Але ми не опустили руки і з сусідами своїми силами, завдяки активній допомозі місцевої влади, меценатів, врятували будинок. Але квартири ще залишаються у не придатному до проживання стані.

Робота є, дякую роботодавцю за сильну підтримку, в тому числі і матеріальну.

В мене лишились три не використані під час ремонту плитки підлоги вбиральні, це все, що залишилося від майна, яке все знищено під час пожежі. Все інше – попіл. Ці три плитки будуть елементами нового ремонту під час відновлення квартири. Коли це буде, ми не знаємо, але віримо, що скоро.

При цитуванні історії посилання на першоджерело - Музей "Голоси Мирних" Фонду Ріната Ахметова - є обов‘язковим у вигляді:

Музей "Голоси Мирних" Фонду Ріната Ахметова https://civilvoicesmuseum.org/

Rinat Akhmetov Foundation Civilian Voices Museum
Ірпінь 2022 2023 Текст Історії мирних чоловіки переїзд зруйновано або пошкоджено житло обстріли безпека та життєзабезпечення житло внутрішньо переміщені особи перший день війни
Допоможіть нам. Поділіться цією історією
img
Долучайтеся до проєкту
Кожна історія має значення. Поділіться своєю
Розповісти історію
До всіх історій