Історії, які ви нам довірили

меню
{( row.text )}
{( row.tag )}
header-logo

Історії, які ви нам довірили

До всіх історій
Олександр Шепелев

"Вони із дружиною все разом робили: жили, працювали. Разом і загинули"

переглядів: 55

Олександр Шепелев загинув 13 березня 2022 року в Маріуполі Донецької області. Йому було 70 років.

Вони із дружиною все разом робили: жили, працювали. Разом і загинули

Після початку повномасштабного російського вторгнення в Україну рідне місто Олександра опинилося під щільним вогнем ворога. Люди гинули від бомб, снарядів, які прилітали до їхніх домівок, на подвір’я, у лікарні. Маріупольці згадують, що обстріли не стихали цілодобово, щодня відбираючи життя місцевих мешканців.

13 березня 2022 року російська армія вкотре атакувала місто, скидаючи бомби, обстрілюючи з артилерії й танків. Тоді бомба прилетіла у будинок родини Шепелевих, що на проспекті Перемоги. Там загинули Олександр, його дружина Тетяна, дочка Юлія й онук Роман. Врятуватися вдалося зятеві й старшому онукові.

Олександр Шепелев усе життя провів у Маріуполі, працював на заводі «Азовсталь», мав звання почесного ветерана праці. Там само працювала і його дружина.

«Він був дуже позитивною людиною, будував плани на майбутнє. Нам його дуже не вистачає. Вони із дружиною все разом робили: жили, працювали. Разом і загинули», – розповіли родичі Олександра.

У загиблого із найближчих рідних залишилися син і внуки.

Історія з instagram каналу Victims of russia.

При цитуванні історії посилання на першоджерело - Музей "Голоси Мирних" Фонду Ріната Ахметова - є обов‘язковим у вигляді:

Музей "Голоси Мирних" Фонду Ріната Ахметова https://civilvoicesmuseum.org/

Rinat Akhmetov Foundation Civilian Voices Museum
Маріуполь 2022 Текст Історії мирних жінки чоловіки пенсіонери діти поранені психологічні травми обстріли втрата близьких безпека та життєзабезпечення житло літні люди (60+) діти перший день війни Соцмережі окупація
Допоможіть нам. Поділіться цією історією
img
Долучайтеся до проєкту
Кожна історія має значення. Поділіться своєю
Розповісти історію
До всіх історій