Історії, які ви нам довірили

меню
{( row.text )}
{( row.tag )}
header-logo

Історії, які ви нам довірили

До всіх історій
Тетяна Миколаївна Грицишина

«Війна додала мені сивого волосся»

переглядів: 972

Я весь час живу в Новотроїцькому, працюю в дитячому садку. Пригадується все хороше, що було до війни. Ми жили добре. П'ять років тому помер чоловік, і я залишилася одна з двома дітьми. Одній дитині 11 років, другій 15. Стало дуже складно, намагаюся якось видертися і допомогти дітям.

Чоловік помер, може бути, військові дії стали поштовхом до хвороби. Ми всі отримали великий стрес, дуже переживали за дітей.

З початком війни наше життя повністю змінилося. Раніше я працювала в Донецьку, на підприємстві «Геркулес». Навіть коли все почалося, я продовжувала їздити на роботу. Це було ніби вчора. Але все ж, я роботу втратила, мені дуже шкода. Ми з дівчатками їздили в Донецьк в цирк і дельфінарій, на атракціони. Всього цього зараз дуже не вистачає.

Війна додала мені сивого волосся

Коли були сильні обстріли, ми дуже боялися за дітей, сиділи в погребі, діти плакали. Особливо сильно злякалася старша дочка. Не хочеться ні бачити, ні чути, коли стріляють.

Нам добре допомагав Фонд Ріната Ахметова. Я отримувала продуктові набори на себе і дітей, і вони нас сильно виручали. Велике спасибі Фонду, що допомагає.

Війна дуже сильно відбилася на нашому здоров'ї, з'явилися сиве волосся. Мріємо, щоб настав мир, і ми спокійно їздили в Донецьк, щоб була робота. Хочеться, щоб все було тихо і добре.

При цитуванні історії посилання на першоджерело - Музей "Голоси Мирних" Фонду Ріната Ахметова - є обов‘язковим у вигляді:

Музей "Голоси Мирних" Фонду Ріната Ахметова https://civilvoicesmuseum.org/

Rinat Akhmetov Foundation Civilian Voices Museum
Новотроїцьке 2014 Текст Історії мирних жінки обстріли втрата близьких втрата роботи безпека та життєзабезпечення здоров'я робота неповні сім'ї сім'ї з двома і більше дітьми обстріли Донецька
Допоможіть нам. Поділіться цією історією
img
Долучайтеся до проєкту
Кожна історія має значення. Поділіться своєю
Розповісти історію
До всіх історій