Історії, які ви нам довірили

меню
{( row.text )}
{( row.tag )}
header-logo

Історії, які ви нам довірили

До всіх історій
Тетяна Олександрівна

«Виїхавши, ми рятували життя і безпеку своїх дітей, при цьому залишилися без житла, одягу, роботи та засобів існування»

переглядів: 43

Війна - найстрашніше, що може бути в житті людини. Нам довелося покинути свою домівку через обстріли та окупацію. Добираючись на підконтрольну територію України через 12 блок-постів окупантів, нас обшукували, викидали речі, роздягали. Виїхавши, ми рятували життя і безпеку своїх дітей, при цьому залишилися без житла, одягу, роботи та засобів існування. Зараз мешкаємо в Запоріжжі, вимушені знімати житло.

Найстрашніше - це безкарність окупантів, коли вони на твоїх очах відбирають транспортні засоби, виселяють людей просто неба на вулицю, роблять обшуки під дулом автоматів чи вбивають людей. А ти нічого не можеш зробити і нікуди не поскаржишся.

Коли окупували наш край, не було нічого: ні медикаментів, ні продуктів харчування, засобів гігієни. Магазини були розбиті та розграблені. Коли дитина захворіла, ніде було взяти антибіотиків для лікування. Дякувати небайдужим людям, поділилися з нами ліками.

При цитуванні історії посилання на першоджерело - Музей "Голоси Мирних" Фонду Ріната Ахметова - є обов‘язковим у вигляді:

Музей "Голоси Мирних" Фонду Ріната Ахметова https://civilvoicesmuseum.org/

Rinat Akhmetov Foundation Civilian Voices Museum
Кам'янка 2022 2023 Текст Історії мирних жінки діти переїзд зруйновано або пошкоджено житло психологічні травми обстріли втрата роботи безпека та життєзабезпечення освіта санітарія і гігієна здоров'я житло робота їжа
Допоможіть нам. Поділіться цією історією
img
Долучайтеся до проєкту
Кожна історія має значення. Поділіться своєю
Розповісти історію
До всіх історій