Історії, які ви нам довірили

меню
{( row.text )}
{( row.tag )}
header-logo

Історії, які ви нам довірили

До всіх історій
Павло Малюк

"Він поцілив прямо у шию. Павло помер миттєво"

переглядів: 114

6 березня 2022 року в Ірпені Київської області загинув місцевий мешканець Павло Малюк. Він разом із молодшим сином їхав шукати старшого, якого, як уже з’ясується потім, вбили попереднього дня. Дорогою також планував завезти продукти тим, хто їх потребує. Павла застрелили російські військові.

Він поцілив прямо у шию. Павло помер миттєво

«Виїхали на вулицю. В одному з будинків сидів снайпер, він поцілив прямо у шию. Павло помер миттєво», – розповіла онука загиблого Ірина Біла.

Павло Малюк мав 62 роки. Народився й мешкав в Ірпені. Закінчив Київський національний університет імені Тараса Шевченка за спеціальністю фізика та астрономія. Утім працював меблярем.

«Дідусь був надзвичайною, працьовитою людиною. Виготовляв меблі. Його знав увесь Ірпінь. До останнього він їздив на роботу, допомагав нашим військовим. Не хотів евакуюватися з міста», – розповіла онука загиблого.

У Павла Малюка залишилися дружина, молодший син, онуки, сестра та племінники.

Історія з instagram каналу Victims of russia.

При цитуванні історії посилання на першоджерело - Музей "Голоси Мирних" Фонду Ріната Ахметова - є обов‘язковим у вигляді:

Музей "Голоси Мирних" Фонду Ріната Ахметова https://civilvoicesmuseum.org/

Rinat Akhmetov Foundation Civilian Voices Museum
Ірпінь 2022 Текст Історії мирних жінки чоловіки пенсіонери поранені психологічні травми обстріли втрата близьких безпека та життєзабезпечення літні люди (60+) перший день війни Соцмережі
Допоможіть нам. Поділіться цією історією
img
Долучайтеся до проєкту
Кожна історія має значення. Поділіться своєю
Розповісти історію
До всіх історій