Історії, які ви нам довірили

меню
{( row.text )}
{( row.tag )}
header-logo

Історії, які ви нам довірили

До всіх історій

"Війна вигнала нас з Маріуполя, але нам вдалося навіть забрати кішку і равликів"

переглядів: 8

Мене звуть Юлія. З Фондом Ріната Ахметова познайомилася, коли жила у Маріуполі, 2018 рік. С початку повномасштабного вторгнення я переїхала на Волинь, зараз тут і проживаю. До цього проживала в Маріуполі.

У мене є мама, тато, сестра і кицька з Маріуполя. Загалом все, як у всіх людей. Живу в селі, працюю в місті. Дуже погано і складно добиратись до роботи, дуже маленька зарплата, орендувати квартиру в Луцьку немає можливості. Та й таке...

Війна вигнала нас з Маріуполя. Вона послала нас невідомим шляхом, невідомо куди. Забрала життя багатьох людей. У мене в сім'ї всі живі, вдалося навіть забрати кішку і равликів, тому добре, що так є.

Мрію, щоб Україна була ідеальною країною, де навіть з будь-якого села легко доїхати до міста, не треба чекати на морозі дві години маршрутку і невідомо, чи вона буде, чи не буде; щоб дороги були розчищені; щоб влада була хорошою та дослухалася громадян; щоб не було корупції; щоб було легко здати на права; щоб було доступно купити машину; щоб водії їздили як водії; щоб Україна стала справжньою країною, а не таким явищем як зараз; щоб Україна відвоювала свої території; щоб закінчилася війна; щоб Україна перемогла і хлопці відновилися і повернулися додому, відкривали свій бізнес та жили життям.

У Миколая хочу попросити подарунку; справжнього матеріального подарунку, щоб це принесло мені щастя.

При цитуванні історії посилання на першоджерело - Музей "Голоси Мирних" Фонду Ріната Ахметова - є обов‘язковим у вигляді:

Музей "Голоси Мирних" Фонду Ріната Ахметова https://civilvoicesmuseum.org/

Rinat Akhmetov Foundation Civilian Voices Museum
Маріуполь Текст Історії мирних жінки переїзд Лист Святому Миколаю
Допоможіть нам. Поділіться цією історією
img
Долучайтеся до проєкту
Кожна історія має значення. Поділіться своєю
Розповісти історію
До всіх історій