Історії, які ви нам довірили

меню
{( row.text )}
{( row.tag )}
header-logo

Історії, які ви нам довірили

До всіх історій
Аліна Сергіївна Березіна

"Війна відокремила маму з татом із-за відстані, і вони розлучилися"

переглядів: 66

Сім'я у мене невелика. Є тато та мама. А також бабусі. Ми завжди проводили багато годин разом, і вони мене завжди намагаються підтримувати. З початку повномасташтабного вторгнення ми з мамою виїхали закордон, через те, що в Запоріжжі були дуже часті прильоти, ми не поверталися. Так сталося, що війна відокремила маму з татом із-за відстані, і вони розлучилися. Мені було дуже сумно, і навіть зараз мене дуже засмучує те, що я постійно повинна їздити до батьків у різні точки країн, тому що мама перебуває закордоном. Зараз я перебуваю з татом, але звичайно мені б хотілося, що б мама не боялася приїжджати в Запоріжжя, і вона жила поряд.

Дорогий Миколаю. Спершу хочу вам висловити свою вдячність за те, що ви робите кожен рік – приносите радість та тепло в домівки дітей. Цього року, моя просьба трошки відрізняється від звичайних бажань, напевно як і у всіх інших. Миколаю, в нашій країні сьогодні сталася війна, що охопила мою землю. З кожним днем мені здавалося я втрачаю надію на мир, і це робить моє життя важким. Моє прохання до вас Миколаю, полягає в тому, щоб ваша чарівна сила доторкнулася до покидьків і зупинила конфлікти та принесла мир. Я не хочу просити щось матеріальне, просто нехай ніхто не потерпає від війни, і нехай всі ми зможемо жити в злагоді як раніше. Щоб сердце людей більше не було наповнено страхом та сумом. Щоб всі могли зустрітися зі своїми родичами та друзями та нарешті новий рік можна було відзначати в родинному колі. Бажаю вам найбільших чарів та сил, яке допоможе здійснити це бажання. І хай ваша доброта розсіється навколо.

З великою надією та повагою, Аліна.

При цитуванні історії посилання на першоджерело - Музей "Голоси Мирних" Фонду Ріната Ахметова - є обов‘язковим у вигляді:

Музей "Голоси Мирних" Фонду Ріната Ахметова https://civilvoicesmuseum.org/

Rinat Akhmetov Foundation Civilian Voices Museum
Запоріжжя 2023 Текст Історії мирних діти переїзд обстріли безпека та життєзабезпечення діти розлука з близькими Лист Святому Миколаю
Допоможіть нам. Поділіться цією історією
img
Долучайтеся до проєкту
Кожна історія має значення. Поділіться своєю
Розповісти історію
До всіх історій