Історії, які ви нам довірили

меню
{( row.text )}
{( row.tag )}
header-logo

Історії, які ви нам довірили

До всіх історій
Олена Богуцька

«Повернутися додому я не можу – обстріли не дають змоги»

переглядів: 1173

Бойові дії стали найсильнішим стресом для сина. У Геннадія і так була черепно-мозкова травма в дитинстві. А коли 2014 року таке сталося, у нього почалася й епілепсія.

Повернутися додому я не можу – обстріли не дають змоги

Ми втекли з Мар'їнки від снарядів влітку 2014-го. Після потужних вибухів у будинку вціліли тільки стіни. Але повернутися додому я не можу – обстріли не дають змоги, хоча дуже хотілося б. Поневірятися орендованими квартирами просто немає сил. Боюся померти в чужій квартирі, дуже хочу додому…

Повернутися додому я не можу – обстріли не дають змоги

Навідуюся додому зрідка, тільки щоб полити квіти й подивитися, чи все, що залишилося, ціле. А потім знову в Курахове, лікувати хворого сина.

Грошей на ліки нам не вистачає. Щоб підтримати організм Геннадія, постійно потрібні препарати для кровообігу, роботи печінки та серця. Мені допомагати по господарству він не може, хіба що піднести щось важке.

При цитуванні історії посилання на першоджерело - Музей "Голоси Мирних" Фонду Ріната Ахметова - є обов‘язковим у вигляді:

Музей "Голоси Мирних" Фонду Ріната Ахметова https://civilvoicesmuseum.org/

Rinat Akhmetov Foundation Civilian Voices Museum
Мар'їнка 2014 2016 Текст Історії мирних пенсіонери переїзд зруйновано або пошкоджено житло обстріли безпека та життєзабезпечення здоров'я житло літні люди (60+) внутрішньо переміщені особи
Допоможіть нам. Поділіться цією історією
img
Долучайтеся до проєкту
Кожна історія має значення. Поділіться своєю
Розповісти історію
До всіх історій