Історії, які ви нам довірили

меню
{( row.text )}
{( row.tag )}
header-logo

Історії, які ви нам довірили

До всіх історій
Галина Анатоліївна Панченко

«Останнім часом дуже почали стріляти, і стало дуже страшно за дітей»

переглядів: 354

«У 2014-му році мало не загинули із сином», - згадує Галина Панченко із Дружківки. Під час війни сім'я жінки жила у Торецьку, на лінії розмежування. Під час військових дій вона втратила батька, у якого трапився серцевий напад, після обстрілу. Галина працювала у школі та після обстрілу, у 2014 році, їй доводилося прибирати та відновлювати навчальний заклад. Від постійних обстрілів, боязні за дітей, дитячих сліз та істерик, сім'я вирішила виїхати з рідного міста. Зараз винаймають будинок у Дружківці, але каже, що все-таки дуже тягне додому. Через закриті дороги, у жінки немає можливості поїхати до Донецька, де живуть друзі та близькі. Великою підтримкою для жінки була гуманітарна допомога від благодійників. Вона мріє, щоб швидше настав мир, і можна було повернутися до рідного дому.

При цитуванні історії посилання на першоджерело - Музей "Голоси Мирних" Фонду Ріната Ахметова - є обов‘язковим у вигляді:

Музей "Голоси Мирних" Фонду Ріната Ахметова https://civilvoicesmuseum.org/

Rinat Akhmetov Foundation Civilian Voices Museum
Торецьк 2014 2021 Аудіо Історії мирних жінки 2014 переїзд психологічні травми обстріли втрата роботи безпека та життєзабезпечення здоров'я робота сім'ї з двома і більше дітьми діти внутрішньо переміщені особи обстріли Донецька розлука з близькими 2021
Допоможіть нам. Поділіться цією історією
img
Долучайтеся до проєкту
Кожна історія має значення. Поділіться своєю
Розповісти історію
До всіх історій