Історії, які ви нам довірили

меню
{( row.text )}
{( row.tag )}
header-logo

Історії, які ви нам довірили

До всіх історій
Ганна Дмитрівна Усова

«У перший день почали вночі стріляти, всі прокинулися, злякалися»

переглядів: 350

Ніхто не міг повірити, що почалася війна. Побачивши бойову техніку, що проходить містом, люди спочатку нічого не зрозуміли, розповідає Ганна Дмитрівна – «Коли танки пройшли нашою дорогою, думали, що це просто, а коли почали вночі бахати, звичайно, налякалися». Потім почалися сильні бомбардування і людям доводилося ночувати у підвалах. Під час обстрілу у Ганни Дмитрівни розкололася стіна будинку та постраждали сараї. Літній жінці довелося бачити, як летіли бомби – «Дивлюсь, летить така вогняна куля, потім тухне, пішов димок і вона падає – ось це мені запам'яталося, мабуть, на все життя». Вона ніколи не може забути те, що пережила від побаченого, а живе лише мрією про те, щоб не було війни і були доступні ціни на газ.

При цитуванні історії посилання на першоджерело - Музей "Голоси Мирних" Фонду Ріната Ахметова - є обов‘язковим у вигляді:

Музей "Голоси Мирних" Фонду Ріната Ахметова https://civilvoicesmuseum.org/

Rinat Akhmetov Foundation Civilian Voices Museum
Станиця Луганська 2014 2021 Аудіо Історії мирних жінки пенсіонери 2014 зруйновано або пошкоджено житло обстріли житло літні люди (60+) малозабезпечені перший день війни
Допоможіть нам. Поділіться цією історією
img
Долучайтеся до проєкту
Кожна історія має значення. Поділіться своєю
Розповісти історію
До всіх історій