Історії, які ви нам довірили

меню
{( row.text )}
{( row.tag )}
header-logo

Історії, які ви нам довірили

До всіх історій
Олеся

«В один момент я втомилася боятися за своїх дітей, і в 2016 році ми поїхали»

переглядів: 341

До війни було тихе і спокійне життя. Ми виховували дітей, займалися домашнім господарством. Але в один день все змінилося.

Діти перебували вдома, а я пішла до сестри, щоб приготувати їй в лікарню їжу. Я вже збиралася йти додому і почула сильний гуркіт, потім побачила дим і вогонь. Я кинулася бігти додому до дітей. На вулиці чулися постріли, і це було жахливо.

В один момент я втомилася боятися за своїх дітей, і в 2016 році ми поїхали

У той момент всі думки були тільки про дітей. Я прибігла додому, а вони сиділи в підвалі. І я зрозуміла, що наше спокійне життя закінчилося. Але мені не можна було панікувати, тому що у мене четверо діток і всі були маленькі.

Ми місяцями сиділи в холодному підвалі, часто не було що поїсти. Під час обстрілів гинули мирні люди, від них залишалися лише частини тіл. Бачити таке не побажаєш нікому!

В один момент я втомилася боятися за своїх дітей, і в 2016 році ми поїхали в Сумську область. Я була на п'ятому місяці вагітності. Приїхали без засобів до існування, оселилися в однокімнатному старому будинку. Спасибі добрим людям, нам допомогли.

Спасибі Фонду Ріната Ахметова за допомогу. Якби не ця підтримка, я навіть не знаю, чим би годувала своїх діток.

При цитуванні історії посилання на першоджерело - Музей "Голоси Мирних" Фонду Ріната Ахметова - є обов‘язковим у вигляді:

Музей "Голоси Мирних" Фонду Ріната Ахметова https://civilvoicesmuseum.org/

Rinat Akhmetov Foundation Civilian Voices Museum
Старобешеве 2014 2016 2021 Текст Історії мирних жінки діти переїзд психологічні травми обстріли безпека та життєзабезпечення сім'ї з двома і більше дітьми діти
Допоможіть нам. Поділіться цією історією
img
Долучайтеся до проєкту
Кожна історія має значення. Поділіться своєю
Розповісти історію
До всіх історій