Історії, які ви нам довірили

меню
{( row.text )}
{( row.tag )}
header-logo

Історії, які ви нам довірили

До всіх історій
Сергій Черняк

"Українцям часто доводиться вистоювати перед випробуваннями та боротися за свою незалежність"

переглядів: 29

Сергій Черняк

Розівський опорний заклад загальної середньої освіти I-III ступенів Розівської селищної ради Пологівського району Запорізької області

Вчителька , що надихнула на написання есе: Тарасенко Віра Михайлівна

Чому бути українцем-це моя суперсила?

У чому міцність українців? В останні півтора року це питання хвилює багатьох. Я також часто замислююсь над цим.

У світі, де кожна нація має свою національну ідентичність та історію, бути українцем - це не просто національна приналежність, а справжня суперсила, яка наділяє мене особливими якостями та можливостями. Україна, яка стоїть у боротьбі відстоювання жити у своїй державі, надихає на відчуття гордості за свою державу.

Насамперед, бути українцем означає мати багатий духовний спадок. Україна відома своєю мовою, мистецтвом, музикою та народними традиціями. Українська мова - це не лише засіб спілкування, вона є ключем до серця нації, до нашої спільної історії та цінностей. Наша музика, від народних пісень до сучасних хітів, переносить мене у світ почуттів та емоцій, що збагачує моє життя.

Моя нація відзначається неабикою силою та стійкістю. Незважаючи на виклики, які стоять перед нашою країною, ми продовжуємо рухатися вперед, намагаючись змінити світ навколо себе на краще. Проведені у 2022-2023 роках реформи та модернізація суспільства доводять нашу впевненість у власних силах та віру у майбутнє України.

Українець - для мене це про сильний національний характер. Українцям часто доводиться вистоювати перед випробуваннями та боротися за свою незалежність. Історія - всьому чесний свідок. Події Революції Гідності та агресія росії показали світові, наскільки могутньою є воля українського народу. Ця духовна міць та відданість своїй країні роблять нас непереможними у боротьбі за права та свободу.

Нарешті, бути українцем - це моя суперсила особиста, яка надихає на досягнення великих цілей, розвиток та самовдосконалення. Наша країна, наша мова, наша історія роблять і мене унікальним. Я не просто громадянин України, а частина великої та відданої спільноти, яка має потужний вплив на світову сцену.

Взагалі, це не тільки питання національної приналежності, це є справжня міць, яка відкриває перед нами безмежні можливості та надає силу долати будь-які труднощі. Це є привілегія та велика відповідальність, якою я пишаюся та зажди берегтиму у серці. Тож ви здогадалися, хто вони - справжні супермени сучасності? Для мене це ті, для кого колір рідний жовто-блакитний.

При цитуванні історії посилання на першоджерело - Музей "Голоси Мирних" Фонду Ріната Ахметова - є обов‘язковим у вигляді:

Музей "Голоси Мирних" Фонду Ріната Ахметова https://civilvoicesmuseum.org/

Rinat Akhmetov Foundation Civilian Voices Museum
Розівка 2022 2023 Текст Історії мирних діти Конкурс есе 2023
Допоможіть нам. Поділіться цією історією
img
Долучайтеся до проєкту
Кожна історія має значення. Поділіться своєю
Розповісти історію
До всіх історій