Історії, які ви нам довірили

меню
{( row.text )}
{( row.tag )}
header-logo

Історії, які ви нам довірили

До всіх історій
Віктор Петрович Гнатко

«Україна є Україна, а не придаток до Росії»

переглядів: 295

Стан українців, біль, який неможливо описати, гнів, який неможливо утримувати, кожен день звістки, від яких моторошно. Віктор Петрович, як багато українців змушений був покинути свій будинок, хоча з сусідами жили, як одна сім’я ,допомагали один одному, але, коли прийшли російські солдати не зміг з ними жити: «Це не люди, це звірі». Віктор Петрович поїхав з дружиною до вагітної дочки, багато не розповідав їй, не хотів засмучувати. Стримуючи сльози розповідає, як добирався до доньки: «Сліди боїв, ящики з боєприпасами, міни і нескінченні блокпости, коли на одному з блокпостів ми побачили українських солдатів, ми плакали від радості, наші»! У Києві Віктор Петрович став щасливим дідусем, попри всі негаразди він радий, що може потримати на руках свого онука. Чоловік упевнений, що його онук буде жити в щасливій Україні!

Україна є Україна, а не придаток до Росії

При цитуванні історії посилання на першоджерело - Музей "Голоси Мирних" Фонду Ріната Ахметова - є обов‘язковим у вигляді:

Музей "Голоси Мирних" Фонду Ріната Ахметова https://civilvoicesmuseum.org/

Rinat Akhmetov Foundation Civilian Voices Museum
Пологи 2022 Аудіо Історії мирних чоловіки пенсіонери переїзд психологічні травми обстріли втрата роботи безпека та життєзабезпечення вода здоров'я житло непродовольчі товари робота літні люди (60+) внутрішньо переміщені особи окупація фільтрація
Допоможіть нам. Поділіться цією історією
img
Долучайтеся до проєкту
Кожна історія має значення. Поділіться своєю
Розповісти історію
До всіх історій