Історії, які ви нам довірили

меню
{( row.text )}
{( row.tag )}
header-logo

Історії, які ви нам довірили

До всіх історій
Олена Черних

«Тікали з Красногорівки, куди очі дивилися»

переглядів: 723

14 липня [2014 року] ми почали всі тікати з Красногорівки. Спочатку Мар’їнку почали [обстрілювати], а потім нас... Сиділи по підвалах, тікали з Красногорівки куди очі дивилися. На той момент діти маленькі були. Молодшій було чотири роки.

Ми молилися Богу, щоб залишитися живими, більше ні про що. Щоб наші будинки не порозбивали, тому що залишимося голі й босі.

У 2014 році ми виїжджали буквально місяців на два, потім сиділи, як і останнім часом вдома, у підвалах. Уже нікуди ми не їздили. Зараз не так бахає.

[Ми] орендуємо житло. Господарі виїхали жити у Донецьк, а я вже восьмий рік тут живу, просто комуналку плачу за будинок. [Зараз] стало жити важче, тому що роботи в Красногорівці немає. Знову почали пострілювати... Знову така ж історія починається, як у 14-му році. Газу досі немає, вода залишилася тільки технічна. [Мрію] про нормальне життя, про достаток, щоб була робота. Усе, більше нічого не потрібно.

При цитуванні історії посилання на першоджерело - Музей "Голоси Мирних" Фонду Ріната Ахметова - є обов‘язковим у вигляді:

Музей "Голоси Мирних" Фонду Ріната Ахметова https://civilvoicesmuseum.org/

Rinat Akhmetov Foundation Civilian Voices Museum
Красногорівка 2014 Аудіо Історії мирних 2014 переїзд психологічні травми обстріли втрата роботи безпека та життєзабезпечення
Допоможіть нам. Поділіться цією історією
img
Долучайтеся до проєкту
Кожна історія має значення. Поділіться своєю
Розповісти історію
До всіх історій