Історії, які ви нам довірили

меню
{( row.text )}
{( row.tag )}
header-logo

Історії, які ви нам довірили

До всіх історій
Євгеній Нєєлов

"У Євгенія Нєєлова залишились дружина, дочка та син"

переглядів: 103

13 березня 2022 під час обстрілів міста Тростянець на Сумщині снаряд потрапив у будинок 48-річного Євгенія Нєєлова. Він не встиг спуститися у погреб та отримав поранення. Із пошкодженого будинку Євгенія через вікно витягував брат. Під обстрілами відвіз до лікарні. Однак врятувати життя Євгенію не вдалося – 14 березня він помер.

У Євгенія Нєєлова залишились дружина, дочка та син

Євгеній Нєєлов народився та жив у Тростянці. Любив риболовлю, захоплювався обробкою дерева. Чимало меблів для свого дому змайстрував власноруч. Останні роки Євгеній працював комбайнером. А в несезон переобладнував та ремонтував автомобілі на продаж. Це було не просто заради заробітку, а також великим захопленням Євгенія.

«Він відпочивав, коли ремонтував авто. Усе повністю робив сам. Спочатку купував машину, потім переробляв і давав нове життя, продаючи її. Здебільшого, це все були старі автівки, – розповів Віталій Нєєлов, брат загиблого. – Женя був дуже чесною людиною, мав добре серце. Любив свою родину і все робив для неї. Ніколи нікого не ображав, не обділяв. Завжди був за справедливість. Нам не віриться, що Жені більше немає».

У Євгенія Нєєлова залишились дружина, дочка та син, рідний брат і батько.

Історія з instagram каналу Victims of russia.

При цитуванні історії посилання на першоджерело - Музей "Голоси Мирних" Фонду Ріната Ахметова - є обов‘язковим у вигляді:

Музей "Голоси Мирних" Фонду Ріната Ахметова https://civilvoicesmuseum.org/

Rinat Akhmetov Foundation Civilian Voices Museum
Тростянець 2022 Текст Історії мирних жінки чоловіки діти зруйновано або пошкоджено житло поранені психологічні травми обстріли втрата близьких безпека та життєзабезпечення здоров'я житло діти перший день війни Соцмережі
Допоможіть нам. Поділіться цією історією
img
Долучайтеся до проєкту
Кожна історія має значення. Поділіться своєю
Розповісти історію
До всіх історій