Історії, які ви нам довірили

меню
{( row.text )}
{( row.tag )}
header-logo

Історії, які ви нам довірили

До всіх історій
Марина Вікторівна Угарова

«У сусідньому селі підірвалася жінка»

переглядів: 116

Я родом з міста Перещепине Дніпропетровської області. Після заміжжя переїхала. Зараз живу у прифронтовій зоні. У мене є двоє дітей, семи і чотирнадцяти років. Я виховую їх одна. 

Коли почалося повномасштабне вторгнення, я весь день плакала й не випускала з рук телефона: переживала за рідних і близьких. 

Найважче було змиритися з думкою про те, що йде війна, і не втратити віру в майбутнє. Нелегко було пояснити дітям, що відбувається і чому їм неможна гуляти де і скільки хочеться. 

Спочатку ми не збиралися залишати домівку. А потім дізналися, що в сусідньому селі підірвалася жінка, і запанікували. Заради дітей виїхали в безпечніше місце. Нам відразу надали допомогу. Я катаюся туди-сюди, бо не хочу кидати роботу. 

Вдома залишилося господарство. За ним наглядає чоловік куми. Він живе по сусідству. А кума з дітьми теж виїхала. 

При цитуванні історії посилання на першоджерело - Музей "Голоси Мирних" Фонду Ріната Ахметова - є обов‘язковим у вигляді:

Музей "Голоси Мирних" Фонду Ріната Ахметова https://civilvoicesmuseum.org/

Rinat Akhmetov Foundation Civilian Voices Museum
2022 Текст Історії мирних жінки діти переїзд психологічні травми безпека та життєзабезпечення житло робота неповні сім'ї сім'ї з двома і більше дітьми діти внутрішньо переміщені особи перший день війни
Допоможіть нам. Поділіться цією історією
img
Долучайтеся до проєкту
Кожна історія має значення. Поділіться своєю
Розповісти історію
До всіх історій