Історії, які ви нам довірили

меню
{( row.text )}
{( row.tag )}
header-logo

Історії, які ви нам довірили

До всіх історій
Ірина Вікторівна Мірошниченко

«У селі поганий інтернет – діти не навчаються»

переглядів: 143

Ми з чоловіком і двома дітьми жили в місті Миколаїв. У перший день війни виїхали до моїх батьків у село Сергіївку Миколаївської області.

Російська армія почала бомбити Миколаїв ще о третій годині ночі. З соціальних мереж ми дізналися, що почалася війна. Панікували й плакали. Дуже швидко зібралися й виїхали, щоб не ставити під удар своїх дітей. 

Складно звикати до нового життя. У селі поганий інтернет – діти не навчаються. Та, на щастя, є світло, газ, вода. Отримуємо гуманітарну допомогу від Фонду Ріната Ахметова та інших організацій. 

Я почала більше цінувати рідних. Бабусі 86 років. Вона пережила Другу світову війну та голод. Я нею опікуюся. Сім’я в нас дружна.

Єдине бажання – щоб закінчилася війна. З потенціалом нашої нації та жагою до перемоги це має статися найближчим часом. 

При цитуванні історії посилання на першоджерело - Музей "Голоси Мирних" Фонду Ріната Ахметова - є обов‘язковим у вигляді:

Музей "Голоси Мирних" Фонду Ріната Ахметова https://civilvoicesmuseum.org/

Rinat Akhmetov Foundation Civilian Voices Museum
Миколаїв 2022 2023 Текст Історії мирних жінки чоловіки пенсіонери діти переїзд психологічні травми обстріли безпека та життєзабезпечення освіта сім'ї з двома і більше дітьми літні люди (60+) діти внутрішньо переміщені особи перший день війни
Допоможіть нам. Поділіться цією історією
img
Долучайтеся до проєкту
Кожна історія має значення. Поділіться своєю
Розповісти історію
До всіх історій