Історії, які ви нам довірили

меню
{( row.text )}
{( row.tag )}
header-logo

Історії, які ви нам довірили

До всіх історій
Руслан Артамонов

"У Руслана залишилися мати, дружина, 18-річний син Артем та літній дідусь"

переглядів: 136

39-річний Руслан Артамонов загинув 13 травня 2022 року в селищі Первомайське на Миколаївщині. Під час повітряної тривоги він із сусідом ховався у підвалі. Коли чоловікам здалося, що небезпека минула, вони вирішили вийти на вулицю. Першим із укриття пішов сусід – саме в цей момент поряд влучив ворожий снаряд. Другий приліт стався через 10 хвилин, коли з підвалу вийшов Руслан.

У Руслана залишилися мати, дружина, 18-річний син Артем та літній дідусь

Руслан Артамонов народився та більшу частину життя мешкав у Миколаєві. Останні чотири роки жив у селищі Первомайське. Освіту чоловік здобув у Горохівському коледжі, став електрогазозварювальником та слюсарем-механіком з ремонту автомобілів. Працював зварювальником у Миколаєві.

«Він непогано вчився, мав у дипломі лише дві четвірки. Дуже любив зварювати – хто б його що не попросив, завжди добре виконував цю роботу. Начальниця заводу, на якому він працював, казала, що Руслан навіть сигаретний папір заварить і не буде видно, що він заварений», – пригадує мати загиблого, Людмила Михайлівна.

Руслан мав спокійний характер та завжди охоче допомагав іншим.

«Він ніколи нікого не давав в образу. Мав гарні стосунки з друзями. Вони його поважали. Навіть зараз його друзі, тут, у селищі, декілька людей залишилося, як не підійду, то кажуть, що в честь Руслана будуть мені допомагати», – розповідає Людмила Михайлівна.

У Руслана залишилися мати, дружина, 18-річний син Артем та літній дідусь.

Історія з instagram каналу Victims of russia.

При цитуванні історії посилання на першоджерело - Музей "Голоси Мирних" Фонду Ріната Ахметова - є обов‘язковим у вигляді:

Музей "Голоси Мирних" Фонду Ріната Ахметова https://civilvoicesmuseum.org/

Rinat Akhmetov Foundation Civilian Voices Museum
Первомайське 2022 Текст Історії мирних жінки чоловіки пенсіонери молодь обстріли втрата близьких безпека та життєзабезпечення літні люди (60+) перший день війни Соцмережі
Допоможіть нам. Поділіться цією історією
img
Долучайтеся до проєкту
Кожна історія має значення. Поділіться своєю
Розповісти історію
До всіх історій