Історії, які ви нам довірили

меню
{( row.text )}
{( row.tag )}
header-logo

Історії, які ви нам довірили

До всіх історій
Олександр Захаров

«У нас вулицями ходили люди з кулеметами, автоматами»

переглядів: 652

Війна для мене – це проблема. Це створило багато проблем, які мені довелося вирішувати власними зусиллями, мені ніхто не допомагав. Вивозив сім’ю, дочку. У дочки зруйнувалася передумова до шлюбу. Я жив на Університетській вулиці в Донецьку, повз мене проїжджали вночі танки. Асфальт був побитий важкою технікою. У нас вулицями ходили люди з кулеметами, автоматами.

Є образа, що ти нічого зробити, змінити не можеш. Образа за те, що було налагоджене життя, був якийсь дохід, бізнес, який довелося залишити й виїхати звідти.

Ми рік прожили під обстрілами, всілякі постріли чули щоночі. У мене дружина схудла на 25 кілограмів на цьому психозі. Вирішили, що потрібно з’їжджати, інакше доб’ють остаточно її здоров’я. Тікати постійно в бомбосховище теж стало складно. Зібрали речі й поїхали до Києва. Спочатку виїхав я, зняв житло, потім виїхала дружина.

У нас вулицями ходили люди з кулеметами, автоматами

При цитуванні історії посилання на першоджерело - Музей "Голоси Мирних" Фонду Ріната Ахметова - є обов‘язковим у вигляді:

Музей "Голоси Мирних" Фонду Ріната Ахметова https://civilvoicesmuseum.org/

Rinat Akhmetov Foundation Civilian Voices Museum
Донецьк 2014 Текст Історії мирних жінки чоловіки 2014 переїзд психологічні травми обстріли втрата роботи безпека та життєзабезпечення здоров'я робота
Допоможіть нам. Поділіться цією історією
img
Долучайтеся до проєкту
Кожна історія має значення. Поділіться своєю
Розповісти історію
До всіх історій