Історії, які ви нам довірили

меню
{( row.text )}
{( row.tag )}
header-logo

Історії, які ви нам довірили

До всіх історій
Анжела Чувпило

"У момент ракетного удару опинилися у самому його епіцентрі"

переглядів: 34

55-річна Анжела Чувпило загинула 12 березня 2024 року від російського ракетного обстрілу Кривого Рогу. Одне з влучань ворога було у житлову дев'ятиповерхівку на Європейському бульварі, 8. Разом із Анжелою загинуло ще 4 людини, зокрема, її подруга Валентина Брижа, яка померла у лікарні наступного дня.

У момент ракетного удару опинилися у самому його епіцентрі

Жінки мешкали у сусідньому будинку. Того вечора вийшли на прогулянку з собаками. У момент ракетного удару опинилися у самому його епіцентрі.

Анжела Чувпило народилася у Кривому Розі. Більшу частину життя працювала продавчинею. Останні два роки була доглядальницею літньої сусідки. Напередодні повномасштабного російського вторгнення втратила чоловіка. Жила з двома синами.

«Нас у батьків четверо. Як вони завжди говорили: «три синочки і лапочка-дочка». Мама була така творча, мала багату фантазію. Вона писала вірші, танцювала, співала, доглядала за рослинами. Дуже смачно куховарила, часто пригощала нас усіх пиріжками. Була гостинна і надзвичайно добра. Опікувалася тваринами, годувала їх, лікувала. Допомагала людям. Колись, пригадую, привела додому безхатченка, дала йому їжі, одягу та трохи грошей», – розповіла Тетяна Крукунда, дочка загиблої.

В Анжели Чувпило залишилося четверо дітей та троє онуків.

Історія з instagram каналу Victims of russia.

При цитуванні історії посилання на першоджерело - Музей "Голоси Мирних" Фонду Ріната Ахметова - є обов‘язковим у вигляді:

Музей "Голоси Мирних" Фонду Ріната Ахметова https://civilvoicesmuseum.org/

Rinat Akhmetov Foundation Civilian Voices Museum
Кривий Ріг 2022 2023 2024 Текст Історії мирних жінки зруйновано або пошкоджено житло психологічні травми обстріли безпека та життєзабезпечення житло перший день війни Соцмережі
Допоможіть нам. Поділіться цією історією
img
Долучайтеся до проєкту
Кожна історія має значення. Поділіться своєю
Розповісти історію
До всіх історій