Історії, які ви нам довірили

меню
{( row.text )}
{( row.tag )}
header-logo

Історії, які ви нам довірили

До всіх історій
Андрій Петрович Пасічник

«У моєї дочки, крім мене, нікого немає. А у мене - нікого, крім неї»

переглядів: 461

При обстрілі в кафе загинула дружина Андрія Пасічника, і він залишився удвох з донькою. Чоловік відчуває велику відповідальність перед дитиною, тому найбільше боїться втратити роботу.

Петропавлівку обстріли практично не зачепили, але поруч шуміло добре, так що ніхто не міг нічого вгадати. Сюрприз міг бути в будь-який момент. Тому у нас був напоготові відкритий підвал, а в ньому теплі речі і запаси на короткий час.

Моя дружина Олена загинула 13 лютого 2015 року при обстрілі в кафе «Дороги», в Щасті. Тепер я живу удвох з донькою. У неї більше нікого немає, у мене теж. І зводити дитину тут нікуди. Тільки школа, ніяких розваг для дітей.

Нам допомагали Фонд Ріната Ахметова і Червоний Хрест. Це було важливо в той момент. Кілька років - чотирнадцятий і п'ятнадцятий, ми практично не працювали. То в безкоштовних відпустках, то неповний тиждень. Звісно, зарплати не було. А якось викручуватися треба було. Так що спасибі за допомогу.

У мене немає мрії. Одне бажання зараз - не втратити роботу.

При цитуванні історії посилання на першоджерело - Музей "Голоси Мирних" Фонду Ріната Ахметова - є обов‘язковим у вигляді:

Музей "Голоси Мирних" Фонду Ріната Ахметова https://civilvoicesmuseum.org/

Rinat Akhmetov Foundation Civilian Voices Museum
Петропавлівка 2014 2015 2021 Текст Історії мирних чоловіки діти психологічні травми обстріли втрата близьких безпека та життєзабезпечення неповні сім'ї
Допоможіть нам. Поділіться цією історією
img
Долучайтеся до проєкту
Кожна історія має значення. Поділіться своєю
Розповісти історію
До всіх історій