Мене звати Арина, мені 10 років. З вашим Фондом познайомилися батьки в інтернеті ще тоді, коли підбирали собі нас на усиновлення. У мене є ще дві сестрички. У нас велика та дружня родина. Мама, папа, я, Маринка - середня сестричка, Алінка - старша сестричка, яка вже стала мамою і у мене появилася маленька племінничка Маргарітка.

Коли началася війна, в перший же день наше місто окупіровали росіяни, ми цілий місяць ховалися в підвалі, було дуже страшно, холодно та небезпечно. Останнім коридором ми виїхали в інше місто, але через два тижня, коли освободили наше місто, ми повернулися додому. Наше місто було в руїнах, але зараз потроху ми відновлюємося, хоча ще займаємося онлайн та приходиться ще ховатися, коли тривога. Це було страшно, окупація, жахіття, взриви, темрява, холод і голод.

Я мрію про МИР на землі! Але ще мрію про власний телефон, бо мама втратила роботу із-за війни, папа пенсіонер, їм дуже зараз важко з нами, але я не наполягаю, це тільки мрія, я буду рада любому подарунку від тебе, святий Миколай.